Oy Lindeman Ab

Oy Lindeman Ab perustettiin 1. heinäkuuta 1895. Perustajana oli agronomi Aino Gustaf Lindeman. Ensimmäisinä vuosina harjoitettiin kauppaa tärkeimpinä tuotteina mm. vilja, suola ja petroli. 1800-luvun lopussa aloitettiin verkkojen valmistus Palosaaren salmen rannalla Vaasassa, silloisessa Nikolainkaupungissa


Vaasan Kalaverkkotehdas perustettiin vuonna 1908. Toiminta laajeni ja vuonna 1920 rakennettiin uusi tehdas Vetokannakselle. 1950-luvulla ruvettiin kokeilemaan uusia synteettisiä materiaaleja, jotka vähitellen korvasivat puuvillan ja pellavan. Kehitettiin kaksoissolmukoneet ja samalla aloitettiin myös laahusnuottien, rysien ym. välineiden valmistus.


1970-luvulla keskityttiin koneiden ja tuotantomenetelmien kehittämiseen koneellista verkonvalmistusta varten. Uusi tehdas rakennettiin Raippaluotoon, jonne toiminta on tänään kokonaan keskittynyt.


Tuotantoyhteistyötä tehdään useissa maissa ja kansainväliset kehitysprojektit ovat osa yrityksen toimintaa. Materiaaleja, koneita, tuotantomenetelmiä ja tuotteita kehitetään jatkuvasti. Ajankohtaisia tällä hetkellä ovat uudet, ympäristöystävälliset eko-tuotteet.

[videojs_video url=”https://lindeman.fi/wp-content/uploads/2016/02/youtube_1080p_to_720p.mp4″ webm=”https://lindeman.fi/wp-content/uploads/2016/02/youtube_1080p_to_720p.webm” poster=”https://lindeman.fi/wp-content/uploads/2015/05/IMG_9575.jpg”]

Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Verkkokalastus on mukavaa kiireetöntä puuhaa, jota voi tehdä kaikkina vuodenaikoina. Verkkojen kokeminen on luontoelämys ja aina jännittävä hetki.

Osta nyt
Osta nyt

Ympäristöämme ajatellen olemme tuoneet markkinoille myös ekologiset tuotteet, kuten lyijyttömät alapaulat, sekä ympäristöystävälliset raaka-aineet ja tuotantomenetelmät.